Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Herczeg Dorina - Sector 4
E-mail:
dorinaherczeg@mintesisuflet.ro
Telefon:
0740 024 816
Adresa:
Bucuresti, Soseaua Berceni 96, Monaco Towers, Etaj. 3, Ap. 306, Sector 4.

Cabinet Individual de Psihologie Herczeg Dorina - Sector 4
Cabinete Psihologie Bucuresti Sector 4

Dificultati de relationare, comunicare sau integrare in diverse grupuri; Crize existentiale sau de dezvoltare (probleme specifice copilariei, adolescentei); Situatii traumatizante sau foarte stresante    ( accident, deces, divort etc); Persoane cu un nivel ridicat de anxietate sau cu o imagine de sine fragile; Probleme de cuplu (conflicte, dificultati de comunicare, probleme sexuale); Manifestari ale stresului (oboseala, tulburari ale somnului, dureri de cap); Simptome fizice la care medicatia este ineficienta si care exprima, de fapt, suferinta psihica.

Detalii

Cabinetul *Minte si suflet*este al Domnei Dorina Herczeg psiholog autorizat de Consiliul Psihologilor din Romania din anul 2007Am o experiență de peste 20 de ani în lucrul cu copii, părinți și cadre didactice. Am început să lucrez cu copii după primul an de facultate. Am avut ocazia să fac stagiul de practică într-un centru pentru copii cu nevoi speciale, înființat la începutul anilor 90. A fost o experiență formatoare pentru mine, am văzut copii cu o capacitate uimitoare de a-și trăi viața frumos în niște limite pe care marea majoritate a oamenilor le-ar trăi frustrante și devastatoare. Cred că am învățat în cei trei ani cât am lucrat cu acei copii și părinții lor mai mult decât am învățat în facultate. De atunci mă bucur în fiecare zi să fiu alături de clienții mei, mai mari sau mai mici, în evoluția lor spre o viață mai bună.

 

Cabinetul medical *Minte si suflet *ofera urmatoarea gama de servicii:

-consiliere/psihoterapie individuala copii,adulti si cuplu;

-avize psihologicepe psihologie clinica si muncii,scoala soferi si port arma;

-evaluare psihologica complexa a copiilor si adolescentilor;

-logopedie;

-stagii de practica pentru studentii la psihologie.

Cele 5 servicii ale caror preturi au fost promovate mai jos au caracteristici distincte fiecare si anume:

Procesul Goulding Sleep Talk reprezinta o terapie revolutionara pentru cei care doresc sa-si ajute copilul si poate rezolva  problemele de comportament,anxietatea si afectiunile fizice si a avut rezultate remarcabile in cazurile copiilor cu ADHD, autism sau Asperger.

Relaxare prin autohipnoza(Training autogen Schultz) se adreseaza adultilor si adolescentilor si se pot rezova probleme de tulburari hormonale, tensiune arteriala mare, gastrita, ulcer, alergii etc.

Poti fi un om mai fericit!-sesiune de 2 ore cu maximum 10 persoane in care fiecare isi impartaseste trairile si cauta impreuna raspunsuri la provocarile vietii cotidiene si nu numai.

Poti fi un parinte mai bun!-sesiuni de 2 ore cu maximum 10 persoane in care se invata cum puteti crea un cadru agreabil in relatia copil/parinte cand aveti probleme.

Atelier de dezvoltare a inteligentei emotionale la copi-sesiuni care prin joc si activitati educative ii fac pe acestia sa-si descopere noi sentimente si-i ajuta sa le exprime la nivel emotional. Consilierea psihologica in societatea noastra este inca  un subiect tabu si prin descrierea acestor servicii oferite se deschide un orizont nou de rezolvare a problemelor de ordin psihologic intalnite in societate.

Servicii

© 2019 Copyright by Cabinete-psihologie.ro