Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Oieru Dana Sonia
E-mail:
oierusonia@yahoo.com
Telefon:
0764 052 018
Adresa:
Oradea, Str. Republicii, Nr. 65, Ap. 3, Jud. Bihor.

Cabinet Individual de Psihologie Oieru Dana Sonia
Cabinete Psihologie

Evaluare psihologica, Consiliere psihologica, Tulburari afective, Sindrom de stress post – traumatic, Anxietate, Dependente, Tulburari de comportament, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv - compulsive, Psiholog clinician, Psihologie generala, Psihologia persoanei, Psihologia dezvoltării, Psihologia invatarii, memoriei și cunoasterii, Psihologia sociala,  Psihoterapie individuala si de cuplu, Psihologia Muncii, Logopedie.

Detalii

Psihologul Oieru Dana Sonia este un nume de referinta in psihologia oradeana, facand parte din elita profesionala a meseriei sale.Are drept de supervizare pofesionala atat in domeniul clinic, cat si in cel al psihologiei pentru securitate nationala, despre activitatea sa vorbind la superlativ atat colegii de serviciu, colegii de breasla, tinerii practicanti in supervizare, precum si sutele de clienti care si-au recapatat sensul vietii in urma interventiilor sale psihologice si terapeutice magistre.

Psihologul Oieru Dana Sonia profeseaza in cadrul intr-un cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie  la cele mai inalte standarde etice. Stand de vorba cu un psihoterapeut sau consilier psihologic puteti determina o schimbare pozitiva  ce poate genera un sentiment  de bunastare psihologica. In cabinetul d-nei psiholog Oieru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare. Dorința noastră de a înlătura sau diminua disconfortul pe care îl simțim în anumite momente ale vieții noastre, ne îndreaptă pașii căte cabinetul de psihologie.

Psihologia clinică este acea ramură a ştiinţei care studiază factorii psihologici implicaţi în starea de sănătate şi de boală a fiintei umane fiind focalizată pe aspecte de promovare a sănătăţii şi prevenţie a patologiei (pentru clienţi)  și intervine asupra acestor factori concentrându-se asupra aspectelor de tratament psihologic al tulburărilor. Serviciile de psihologie clinică oferite clienților în cadrul cabinetului de psihologie :
- Psihodiagnostic şi evaluare clinică (se evaluezază atât tabloul clinic/mecanismele etiopatogenetice psihologice cât şi stările de sănătate/mecanismele de sanogeneză);
- Intervenţie psihologică (atât pentru promovarea sănătăţii şi dezvoltare personală cât şi pentru tratamentul tulburărilor psihice şi/sau a celor care implică în etiopatogeneză mecanisme psihologice).

Psihologia clinica se concentreaza pe aspectele intelectuale, emotionale, biologice, psihologice, sociale si comportamentale ale functionarii umane de-a lungul vietii, la toate nivelurile socioeconomice si in diverse culturi. Psihologia clinica implica o cercetare riguroasa si o practica aplicata in directia intelegerii si imbunatatirii multiplelor fatete psihologice ale experientei umane, incluzand, dar nelimitandu-se la probleme de intelect, emotie sau comportament.

Psihoterapia consta intr-o serie de tehnici care au ca scop tratarea sanatatii mentale, emotionale, precum si unele afectiuni psihiatrice. Psihoterapia ajuta pacientul sa inteleaga care sunt factorii ce le determina starile si ii ajuta sa accepte punctele slabe, dar si cele forte. Daca oamenii isi pot identifica sentimentele si modalitatea in care percep viata, le este mai usor sa faca fata situatiilor dificile. Fiecare dintre noi are sau poate avea in familie persoane cu afectiuni psihice mai mult sau mai putin vizibile. Depresia, anxietatea, au devenit probleme cotidiene, care adesea ii indeparteaza pe oameni unii de altii, de societate, de sansa de a avea o viata implinita. Doar trecand peste prejudecata ca boala psihica e o rusine si vazand in suferinta semenilor nostrii strigatul lor de ajutor, vom castiga batalia cu aceste afectiuni. Pentru a fi eficiente serviciile de sanatate mentala trebuie sa fie aproape de comunitate si usor accesibile pentru cei ce au nevoie de ele.

In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Psihologia aplicată în domeniul securităţii naţionale este o ramură aplicativă a psihologiei, existente în cadrul Comisiei de psihologie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Psihologia aplicată în domeniul securităţii naţionale este foarte complexă datorită dinamicii ei. Acest domeniu vizează aplicarea strategiilor de selecţie şi evaluare psihologică a personalului din instituţiile publice sau private cu atribuţii în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale; se ocupă de asistenţa psihologică a persoanelor care execută pedepse privative de libertate şi a altor categorii de persoane, precum şi multe alte activităţi complexe cum ar fi de exemplu negocierea situaţiilor de criză şi managementul conflictelor.

Servicii

Oferta detaliata a serviciilor oferite cuprinde:
- Supervizare profesionala in psihologie clinica si psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale;
- Evaluare psihologica clinica - nivel de expertiza (inclusiv pentru comisiile de evaluare a persoanelor cu handicap/invaliditate)
;
- Interventie psihologica clinica - consiliere psihologica si psihoterapie de orientare cognitiv-comportamentala si sistemica familiala cu adresabilitate pentru un foarte larg spectru de tulburari si simptome:

- anxietate (de sanatate, de performanta, sociala, relationala, atac de panica, tulburare de anxietate generalizata, tulburare obsesiv-compulsiva etc),

- depresie;

- fobii;

- tulburari de comportament alimentar;

- tulburari de dinamica a cuplului si familiei;

- comportament adictiv (fumat, consum de alcool, consum de droguri, joc patologic, shopping patologic);

- furie;

- ingrijorare;

- sindrom de oboseala cronica;

- tulburari de somn etc.   
- Evaluare psihologica in vederea obtinerii/prelungirii permisului de port arma, obtinere atestat paza, avize psihologice pentru politisti comunitari, agenti securitate, agent paza, agent interventie, detectivi, etc.

© 2019 Copyright by Cabinete-psihologie.ro