Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Camelia Dindelegan
E-mail:
dindkamy@yahoo.com
Telefon:
0744 119 226
Adresa:
Oradea, Str. Republicii, nr. 13, ap. 14, Jud. Bihor.

Cabinet Individual de Psihologie Camelia Dindelegan
Cabinete Psihologie

Dificultati de relationare, comunicare sau integrare in diverse grupuri; Crize existentiale sau de dezvoltare (probleme specifice copilariei, adolescentei); Situatii traumatizante sau foarte stresante    ( accident, deces, divort etc); Persoane cu un nivel ridicat de anxietate sau cu o imagine de sine fragile; Probleme de cuplu (conflicte, dificultati de comunicare, probleme sexuale); Manifestari ale stresului (oboseala, tulburari ale somnului, dureri de cap); Simptome fizice la care medicatia este ineficienta si care exprima, de fapt, suferinta psihica.

Detalii

Psihologia clinica  este definită ca fiind stiinta care studiaza factorii psihologici implicati în sanatate (inclusiv în optimizarea subiectilor umani sanatosi) si boala (inclusiv profilaxia bolilor). Psihologia este „clinica” nu fiindca se face în „clinica” (spital sau centru medical), ci fiindca se ocupă de factorii de sanatate si boală, într-o abordare nomotetica sau ideografica, indiferent de contextul in care sunt investigati(ex. spitale, centre medicale, cabinete individuale, etc.). Relatiile psihologiei clinice cu medicina, respectiv psihiatria, a caror sorginte poate fi intalnita inca din primele acte medicale, cunosc o stransa interdependenta manifestata în investigatia clinica si practica terapeutica.

Psihoterapia se adreseaza persoanelor aflate in impas,care se confruntacu dificultati in relatie cu ceilalti.

Psihoterapia individuala presupune interactiunea intre client si terapeut in spatiul cabinetului de lucru,unde emotiile si gandurile sunt exprimate fara teama si inhibitii.

Psihoterapia de familie si cuplu se focuseaza pe relatiile de familie si priveste adultii din pozitia de parinti.

Psihoterapia de grup se refera la intalnirea, sub indrumarea specialistului, a mai multor persoane ce impartasesc experiente sau obiective comune.

Terapia de grup este o terapie in care 7-10 persoane se intalnesc saptamanal, sub indrumarea unui lider de grup, de obicei, un psiholog cu specializare, pentru a discuta despre anumite probleme comune tuturor participantilor(depresie, bulimie, divort, alcoolism, dificultati pesonale, etc).

Servicii

© 2019 Copyright by Cabinete-psihologie.ro