Nume:
Elida si Horia Ungurean Societate Civila Profesionala de Psihologie
E-mail:
elidaungurean@gmail.com
Website:
https://brainservices.ro/
Adresa:
Comanesti, Str. Aleea Parcului, Bl. F4, Ap.12, Jud. Bacau.
Facebook Google+

Elida si Horia Ungurean Societate Civila Profesionala de Psihologie
Cabinete Psihologie

Dificultati de relationare, comunicare sau integrare in diverse grupuri; Crize existentiale sau de dezvoltare (probleme specifice copilariei, adolescentei); Situatii traumatizante sau foarte stresante    ( accident, deces, divort etc); Persoane cu un nivel ridicat de anxietate sau cu o imagine de sine fragile; Probleme de cuplu (conflicte, dificultati de comunicare, probleme sexuale); Manifestari ale stresului (oboseala, tulburari ale somnului, dureri de cap); Simptome fizice la care medicatia este ineficienta si care exprima, de fapt, suferinta psihica.

Detalii

Elida și Horia Ungurean Societate Civilă Profesională de Psihologie, ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii, adolescenti si adulti de toate varstele. Este un cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie  la cele mai inalte standarde etice. Stand de vorba cu un psihoterapeut sau consilier psihologic puteti determina o schimbare pozitiva  ce poate genera un sentiment  de bunastare psihologica. In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare. A merge la psiholog e un act de curaj.

- E curajul de a acţiona pentru a păşi cu mai multă determinare, pentru ca urmele paşilor dumneavoastră să fie mai clar conturaţi, pentru ca starea de bine să crească, pentru ca relaţiile cu ceilalţi să fie mai bune.
- E curajul de a accepta un sprijin nu doar în caz de furtună, ci şi în zile în mare parte senine.

Obiectivul nostru este sa dezvoltam si sa mentinem o colaborare prompta si eficienta cu clientii nostri, pentru a va putea oferi exact serviciile de care aveti nevoie. Psihologia nu este ştiinţa exclusivă a deficienţelor şi problemelor mentale, aşa cum a fost ea catalogată de-a lungul deceniilor. Ea este, în acelaşi timp, ştiinţa care se preocupă de punctele forte şi virtuţile umane, reanalizează „persoana obişnuită“ cu scopul de a descoperi în ea capacităţile care funcţionează bine şi de a o ajuta să-şi dezvolte acele direcţii care să-i împlinească viaţa proprie şi pe a celor din jur. In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Sarcina terapeutului  aceea de a sublinia sau identifica felul in care un client intrerupe, restrictioneaza, sau pierde constietizarea aspectelor vitale ale functionarii sale. Restrictia sau blocarea constientizarii se manifesta deseori ca lipsa de energie si vitalitate sau ca rigiditate in reactie. Terapeutul va sustine si va analiza impreuna cu clientul cresterea constientizarii acestuia - a ceea ce simte si gandeste la nivel profund, a modului in care se comporta, a ceea ce se petrece in corpul sau si a informatiilor senzoriale, a relatiilor cu ceilalti, a impactului sau aupra mediului si evaluarea de catre acesta a impactului mediului asupra sa.  Impreuna vom (re)descoperi acele resurse care te vor ajuta sa (re)stabilesti echilibrul si sa (re)gasesti armonia. "Viitorul incepe acum." Tu esti singurul care decide cand incepe viitorul pentru tine. 

Servicii

- Consiliere Psihologica ONLINE;
- Orientare profesionala; 
- Orientare Scolara; 
- Consiliere Psihologica Sistemica de Familie si Cuplu; 
- Psihoterapie Sistemica de Familie si Cuplu; 
- Psihologie Clinica; 
- Psihologia Muncii si Organizationala; 
- Psihologia Transporturilor. 

Oferte speciale

- Terapie si consiliere online prin platforma Atlas-Help;
- Servicii (suplimentare): parenting si orientare scolara/vocationala. 

Elida Ungurean - psiholog cu drept de libera practica in specializarile Psihologia Clinica, Psihologia Muncii si Organizationala si Psihologia Transporturilor.

Horia Ungurean - psiholog cu drept de libera practica in specializarile Consiliere si Psihoterapie sistemica de familie si cuplu.

 

Parteneri

Comanesti - Cabinetul de psihologie privat de pe strada Aleea Parcului, blocul F4, ap 12 (vizavi de parcul central) stă la dispoziție pentru testare psihologică in vederea obținerii avizului psihologic pentru angajare, testare periodică, obținerea permisului de șofer categoriile A si B, evaluare clinică, psihoterapie sistemica de familie si cuplu cât și consiliere psihologică.

Moinesti - Cabinetul de psihologie privat de pe strada Tudor Vladimirescu blocul D6 (in incinta societatii OPTIMAR, vizavi de Ceas) stă la dispoziție pentru psihoterapie sistemica de familie si cuplu cât și consiliere psihologică.

© 2019 Copyright by Cabinete-psihologie.ro