Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Anghel Elisabeta
E-mail:
anghelbety@yahoo.com
Telefon:
0724 465 236
Website:
https://www.psihologi-arges.ro/psihologi/cabinet-individual-de-psihologie-anghel-elisabeta/1024/
Website 2:
http://www.despresuflet.ro/cabinete-psihologice/arges/cabinet-individual-de-psihologie-anghel-elisabeta-pitesti--1210/
Adresa:
Pitesti, Bd. Republicii, Nr.138, Bloc .138, Sc. A, Ap. 6,, Jud. Arges.
Facebook

Cabinet Individual de Psihologie Anghel Elisabeta
Cabinete Psihologie

Dificultati de relationare, comunicare sau integrare in diverse grupuri; Crize existentiale sau de dezvoltare (probleme specifice copilariei, adolescentei); Situatii traumatizante sau foarte stresante    ( accident, deces, divort etc); Persoane cu un nivel ridicat de anxietate sau cu o imagine de sine fragile; Probleme de cuplu (conflicte, dificultati de comunicare, probleme sexuale); Manifestari ale stresului (oboseala, tulburari ale somnului, dureri de cap); Simptome fizice la care medicatia este ineficienta si care exprima, de fapt, suferinta psihica.

Detalii

Cabinet Individual de Psihologie Anghel Elisabeta este cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie si consiliere psihologica  la cele mai inalte standarde etice. 

Stand de vorba cu un psihoterapeut sau consilier psihologic puteti determina o schimbare pozitiva  ce poate genera un sentiment  de bunastare psihologica. In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare. Psihoterapeutul dispune de o teorie privind functionarea psihicului uman si geneza tulburarilor psihice, teorie pe care isi bazeaza tehnicile de intrajutorare. Uneori e vorba de un amestec de teorii, nu intotdeauna clar explicitate, intalnirile avand  loc in ceea ce se numeste cadru terapeutic: adica, au loc intotdeauna in acelasi loc (dar nu in public sau la domiciul clientului), in aceeasi zi a saptamanii si la aceeasi ora. Practica psihoterapiei consta din aplicarea unui tratament inteligibil, deliberat si planificat, pe baza unei instruiri generale si specifice, asupra tulburarilor aparute in comportamentul si starile apartinand starii de boala, datorate cauzelor psiho-sociale sau celor psihosomatice, prin mijloace si metode stiintifice, psihoterapeutice si nonmedicale/chimice, in interactiunea dintre una sau mai multe persoane aflate in tratament si unul sau mai multi psihoterapeuti, avand drept obiectiv eliminarea atitudinilor pertubatoare ale schimbarii si promovarea unui proces de maturizare, dezvoltare si sanatate la persoana tratata.

Consilierea se concentreaza pe aspecte privind autocunoasterea si dezvoltarea optima a resurselor proprii. Se adreseaza in special persoanelor sanatoase aflate in dificultate sau celor care vor sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti. Psihologul il ajuta pe client sa controleze o situatie de criza si il asista in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta. De regula, presupune un numar mai redus de sedinte fata de psihoterapie si abordeaza tulburari mai putin severe.

Psihologia clinica, ramura si specializare a psihologiei, este stiinta care studiaza mecanismele psihologice implicate in starea de sanatate si boala. Ea este situata la confluienta psihologiei cu medicina si este o ramura teoretica si aplicativa a sistemului stiintelor psihologice. Se considera una dintre cela mai vaste si dezvoltate ramuri ale psihologiei. Cu toate acestea psihologia clinica nu este doar o stiinta fundamentala, dar si un domeniu de activitate profesionala, care este orientata la optimizarea, ridicarea resurselor psihice a omului si a posibilitatilor sale de adaptare, la armonizarea dezvoltarii psihice, ocrotirea sanatatii, infruntarea suferintelor si reabilitarea psihica. Cunoasterea factorilor psihologici cu relevanta pentru starea de sanatate si de boala se realizeaza prin procesul de evaluare clinica in care se utilizeaza metode precum testarea psihologica si interviul clinic si privesc aspectele afective, cognitive, comportamentale, psihofiziologice precum si cele de   personalitate. 

Servicii

Cabinetul Individual de Psihologie Anghel Elisabeta ofera servicii psihologice specializate in:
» evaluare psihologica pentru autocunoastere si dezvoltare personala
» examinare psihologica in scop diagnostic sau pentru dosar comisie handicap
» interventie psihologica si psihoterapie in tulburari diverse:  dispozitie deprasiva, anxietate, atacuri de panica, fobii diverse, tulburare bipolara, stres psihotraumatic, tulburari de personalitate, probleme de invatare, tulburari de adaptare, autism infantil si inalt functional etc.
» interventie psihologica si suport emotional in situatii stresante de viata:  doliu, separare sau divort, tensiuni in familie si la serviciu, afectari somatice cu cauzalitate psihica, faze terminale ale unor boli etc.

Oferte speciale

- Curs Terapia tulburărilor de limbaj - Durată variabilă • 35ron practica/30ron Teorie;

- Consiliere -1 oră • 80 - Consilierea copiilor;

- Ludoterapie - 1 oră • 70 - Terapie prin joc;

- Terapie logopedica - 1 oră • 70 - Terapie; 

- Terapie ocupationala - 1 oră • 70 - Terapie; 

- Workshop-uri educationale - 2 ore • 80-150lei - Experiente proprii. 

© 2019 Copyright by Cabinete-psihologie.ro