Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Mandru Mihaela Doinita
E-mail:
social@scarisoara.ro
Telefon:
0731 316 277
Adresa:
Campeni, Str. Horea, Nr. 63, Jud. Alba.

Cabinet Individual de Psihologie Mandru Mihaela Doinita
Cabinete Psihologie

Dificultati de relationare, comunicare sau integrare in diverse grupuri; Crize existentiale sau de dezvoltare (probleme specifice copilariei, adolescentei); Situatii traumatizante sau foarte stresante    ( accident, deces, divort etc); Persoane cu un nivel ridicat de anxietate sau cu o imagine de sine fragile; Probleme de cuplu (conflicte, dificultati de comunicare, probleme sexuale); Manifestari ale stresului (oboseala, tulburari ale somnului, dureri de cap); Simptome fizice la care medicatia este ineficienta si care exprima, de fapt, suferinta psihica.

Detalii

Cabinet Individual de Psihologie Mihaela Mandrueste un cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de consiliere psihologica si psihoterapie  la cele mai inalte standarde etice. Stand de vorba cu un psihoterapeut sau consilier psihologic puteti determina o schimbare pozitiva  ce poate genera un sentiment  de bunastare psihologica. In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare. Psihoterapeutul dispune de o teorie privind functionarea psihicului uman si geneza tulburarilor psihice, teorie pe care isi bazeaza tehnicile de intrajutorare. Uneori e vorba de un amestec de teorii, nu intotdeauna clar explicitate, intalnirile avand  loc in ceea ce se numeste cadru terapeutic: adica, au loc intotdeauna in acelasi loc (dar nu in public sau la domiciul clientului), in aceeasi zi a saptamanii si la aceeasi ora. Practica psihoterapiei consta din aplicarea unui tratament inteligibil, deliberat si planificat, pe baza unei instruiri generale si specifice, asupra tulburarilor aparute in comportamentul si starile apartinand starii de boala, datorate cauzelor psiho-sociale sau celor psihosomatice, prin mijloace si metode stiintifice, psihoterapeutice si nonmedicale/chimice, in interactiunea dintre una sau mai multe persoane aflate in tratament si unul sau mai multi psihoterapeuti, avand drept obiectiv eliminarea atitudinilor pertubatoare ale schimbarii si promovarea unui proces de maturizare, dezvoltare si sanatate la persoana tratata.

Nesiguranța, deznădejdea, neliniștea sau stresul ne pot acapara și ne pot influența negativ cursul vieții. Ne pot răpi dorința de a avansa, de a duce la îndeplinire visurile și dorințele, de a ne trăi viața așa cum ne dorim. Fiecare dintre noi deține o multitudine de resurse pentru a obține ceea ce își dorește, pentru împlinire sufletească, relațională, profesională. Cheia schimbării propriei existențe este la noi. Uneori, însă, avem nevoie de puțin ajutor, de consiliere din exterior pentru autocunoaștere la adevăratul potențial.
Lucrez pentru dumneavoastra intr-un spatiu usor accesibil, securizant si comod oferind calitate, profesionalism si confidentialitate. Stările de depresie, anxietate, fobiile, atacurile de panică, tulburările de somn, de adaptare, de comportament alimentar sau stresul își pot face simțită prezența în viețile fiecăruia dintre noi, făcându-ne să ne simțim deseori pe marginea prăpastiei. Negarea sau neglijarea lor duce la agravare și la scăderea calității vieții. Primul pas și cel mai important este conștientizarea acestor probleme și solicitarea ajutorului de specialitate. Propriile stări, emoții, trări și sentimente stau la baza sănătății și a calității vieții noastre!

Vă aștept cu soluții de calitate, acompaniate de profesionalism și confidențialitate, pentru a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă, pentru depășirea anumitor situații, pentru sfaturi în carieră, relații, viața personală. Resursele sunt la tine, împreună găsim soluții!  Activați-vă resursele pentru o dezvoltare armonioasă, pentru regăsirea echilibrului interior. Stres, insomnie, palpitații, senzații de sufocare, frică de moarte, iritabilitate, probleme în cuplu, comunicare dificilă cu copiii, teama de microbi – toate își găsesc rezolvarea aici! 

Servicii

Servicii oferite:

Psihoterapie individuala;

Psihoterapie de cuplu;

Psihoterapie copii:

- Agitatie, nervozitate, agresivitate;
- Anxietate, fobii, ticuri;
- Deficit de atentie, incapatanare, iritabilitate, agresivitate;
- Insomnii, cosmaruri, somn agitat;
- Izolare, timiditate excesiva, inhibitie, conduite bizare;
- Perturbari ale comportamentului ca urmare a aparitiei unui nou membru in familie;
Probleme de comunicare si relationare (copilul nu are prieteni, nu se adapteaza la gradiniţa/scoala;
- Probleme scolare (dificultati de invatare, scaderea randamentului scolar, absenteism, abandon scolar;
- Traume suferite (decesul unui membru la familiei, divortul sau separarea parintilor, accidente, boli;
- Tulburari de comportament (conduite agresive si autoagresive, minciuna, fuga, furt).

Psihoterapie adolescenti:

- Anxietate, fobii, tulburari somatice cu cauza psihica
- Conduite agresive, violenta, nervozitate, minciuna, furt, fuga de acasa
- Conflicte in familie, dificultati de relationare
- Dependente – alcool, droguri, fumat
- Dificultati de invatare, esec scolar, absenteism, abandon
- Probleme afective si sexuale
- Stima de sine scazuta, depresie, tentative de suicid
- Tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
- Tulburari ale somnului, tensiune emotionala, incapacitate de a se relaxa

Psihoterapie de grup

Consiliere si informare pentru parinti

- Consiliere privind educatia si comportamentul fata de copil
- Training-ul parintilor cu copii dificili

Sexologie;

Psihoterapie de familie.

© 2019 Copyright by Cabinete-psihologie.ro